MÄSSOR

ENVIRONMENT - ENERGY

29 januari 2020 - 30 januari 2020

Frankrike

Den huvudsakliga fokuspunkten för bio360 under år 2020 är hur denna övergång kan genomföras och mer exakt hur vi kan gå från en fossilbaserad till en biokolbaserad ekonomi.

Målet är att lyfta fram fallstudier, framåtsträvande lösningar och framtidsvisioner som visar vägen mot en fullständigt integrerad cirkulär bioekonomi.

För att uttrycka det enkelt är bio360 en samlingspunkt i form av en stor internationell mässa med 400 utställare – och bland annat Biogaz Europe, Bois Energie och ReGen Europe – som erbjuder ett tvådagarsprogram med föreläsningar, studiebesök, en innovationstävling och internationella affärsmöten.
Här finns allt du kan hoppas på för en mångsidig och givande upplevelse.

Mässan äger rum i Nantes nästa år och i den nordiska paviljongen kommer Danmark, Finland, Norge, Sverige och Island att lyfta fram ländernas världsledande kunskap och erfarenheter inom bioenergi.

Vinexpo Paris

The international wine and spirits exhibition

10 february 2020 - 12 february 2020

Paris , Frankrike

Vinexpo Paris äger rum på Paris Expo vid Porte de Versailles den 10–12 februari 2020. Det förväntas bli en innovativ mässa av hög kvalitet.
Här, under årets första branschträff i den internationella huvudstaden för vin och gastronomi, kommer producenter och inköpare att kunna skapa effektiva och långsiktiga affärsrelationer.

VINEXPO

the international wine and spirits exhibition

Maj 2020

Bordeaux, Frankrike.

Vinexpo - den ledande fackmässan för aktörer inom vin och sprit – äger rum i Bordeaux alla ojämna år och samlar 48 000 besökare från 150 länder och 2 400 utställare från 45 producerande länder.

MAISON&OBJET

The home fashion trade fair

17 januari 2020 - 21 januari 2020

Paris Nord Villepinte mässområde, Frankrike.

MAISON&OBJET PARIS, den ledande internationella mässan för interiör och design, äger rum två gånger om året, i januari och september.

Besök MAISON&OBJET PARIS och upptäck de 3 nya områdena och deras sektioner.

  • MAISON: 100% Heminredning
    Våra hem skapas här. På området MAISON finner man all möjlig inspiration för inredning: möbler och små inredningsdetaljer, belysning och textilier, här blandas stilar från när och fjärran i stilfulla kombinationer.
  • OBJET: Från det nödvändigaste till det mest obetydliga, och absolut oumbärligt!
    Saker och ting i en härlig blandning. Från smarta gadgetar till köksredskap, parfymer och modeaccessoarer. Dessa små ting som förgyller våra hem och gör dem speciella och hemtrevliga.
  • LYX, DESIGN & INREDNINGSARKITEKTUR: Från unikt till skräddarsytt
    Inom detta område på MAISON&OBJET PARIS finner man de mest exceptionella och unika föremålen. Kreativitet, innovation och tekniska lösningar förenas i detta tempel av livsstilsdesign och lyx, en unik och exklusiv värld som lockar beställare och inköpare över hela världen.
http://www.maison-objet.com/en
design och inredning

SIMA

PARIS INTERNATIONAL AGRI-BUSINESS SHOW

08 november 2020 - 12 november 2020

Paris Nord Villepinte mässområde, Frankrike.

SIMA-SIMAGENA, den internationella mässan för leverantörer inom jordbruk och uppfödning, äger rum 08 november- 12 november 2020 på mässområdet Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte.

http://en.simaonline.com/
lantbruk och jordbruk

mässor som är medlemmar i Promosalons